قالب سس را کمی به سمت بالا متمایل کنید و صبر کنید تا حباب ها از بین بروند. هنگامی که تافی شما سخت ترک خورد ، آماده غوطه وری هستید. حرارت را خاموش کنید و ظرف را کمی بالا بیاورید تا تافی در کنار دیگ قرار بگیرد. چند ثانیه صبر کنید تا حباب از بین برود. [20]
اگر بالای تافی حباب وجود داشته باشد و سیب های خود را درون آن فرو ببرید ، حباب ها به سیب شما منتقل می شوند و پوشش صاف تافی به دست نمی آورید. اگر بخواهید برای هالووین سیب تافی تزئینی پوشیده از زگیل درست کنید ، این واقعاً چیز خوبی است!


2
اولین سیب خود را به تافی داغ آغشته و بپیچانید. ظرف سس را به صورت زاویه دار نگه دارید و با استفاده از دست آزاد اولین سیب خود را از کنار دسته بگیرید. سیب را در تافی غوطه ور کنید و با چرخاندن سیخ در انگشتان آن را به دور خود بچرخانید. این کمک می کند تا هر قسمت از سیب را در تافی بپوشانید. [21]
نیازی نیست که سیب را در تافی یا هر چیز دیگری خیس کنید. تافی به محض آغشته شدن به پوست سیب می چسبد. با گذاشتن مدت طولانی سیب در تافی ، شما "بیشتر" اضافه نمی کنید.
تصویری با عنوان ساخت تافی سیب مرحله 14
3
سیب را بالا برده و بگذارید تافی اضافی درون ظرف بریزد. پس از پوشاندن هر قسمت از سیب ، آن را به آرامی از تافی بلند کنید. آن را برای چند ثانیه نگه دارید و منتظر بمانید تا تمام تافی اضافی آن چکه شود. [22]
تافی واقعاً گرم است ، پس از اینکه سیب را برداشتید آن را به سمت بالا نگردانید. فقط سیب را با سیخ نگه دارید یا روی آن بچسبانید تا سیب از زیر آویزان شود. اگر هر تافی داغ قطره ای بریزد ، روی پوست شما فرود نمی آید.